Release Watch_Dogs Wii U op 20 november

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Release Watch_Dogs Wii U op 20 november

Vandaag heeft Ubisoft bekend gemaakt wanneer Watch_Dogs op de Wii U uit zal komen. De open-wereld game zal op 20 november aanstaande beschikbaar zijn voor de console van Nintendo. De ontwikkeling van de Wii U-versie is in handen van Ubisoft Bucharest in samenwerking met het team van Ubisoft Reflections.

De Wii U versie van de game zal een aantal verschillen bevatten in vergelijking tot de versies op andere platformen. Zo zal GamePad gebruikt kunnen worden als een plattegrond van de stad Chicago, waar de populaire game zich af speelt. Daarnaast zal de GamePad ook kunnen dienen als een mobiele versie van de console waarbij de speler verder kan spelen als het tv-scherm anders gebruikt wordt.

Het verhaal van Watch_Dogs draait om Aiden Pierce; Een Amerikaanse hacker die na de moord op zijn jongere zusje door figuren uit zijn criminele verleden besluit op jacht te gaan naar de dader. Dit kan gedaan worden door het hacken van diverse elementen in en rond het straatbeeld, waaronder videocamera’s, mobiele telefoons en stoplichten. De game kwam in mei van dit jaar uit voor de PlayStation 3 en 4, Xbox 360, Xbox One en PC en er zijn sindsdien meer dan 4 miljoen exemplaren van de game verkocht.