Release Dragon Ball FighterZ dichterbij dan gedacht

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Release Dragon Ball FighterZ dichterbij dan gedacht

Elke Dragon Ball-fan wacht al even op Dragon Ball FighterZ en ze mogen dan ook blij verrast zijn, want de release van de game is dichterbij dan verwacht. Naast de releasedatum maakte Bandai Namco ook twee verschillende edities van de game bekend.

We wisten al dat Dragon Ball FighterZ in 2018 uit gaat komen, maar dat de game zo vroeg in het nieuwe jaar beschikbaar is, hadden we niet gedacht. De game komt uit op 26 januari en is daarmee een van de eerste grote titels van het nieuwe jaar.

Naast de releasedatum liet Bandai Namco ook weten dat er twee edities van de game in de winkels komen te liggen. The FighterZ Edition krijgt een FighterZ Pass, waarmee acht extra speelbare personages en cosmetische items gemoeid zijn. In The Ultimate Edition zitten tevens een aparte commentator voice-over en extra muziek uit de Dragon Ball anime. Wanneer je de game pre-ordert, kun je ook bonus personages unlocken, namelijk SSGSS Goku en SSGSS Vegeta. Daarnaast krijg je dan toegang tot de beta begin januari.

De game komt uit op 26 januari voor Xbox One PlayStation 4 en pc. Benieuwd naar wat de game ons straks te bieden heeft? Lees dan hier onze Hands-On van de game.