Release Days Gone verschuift twee maanden

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Release Days Gone verschuift twee maanden

Februari is een gloriemaand voor de die-hard gamers. Op die maand verschijnen onder andere Anthem, Anno 1800 en Days Gone. Die laatste verschijnt echter niet meer in de tweede maand van 2019. In plaats daarvan verschijnt de post-apocalyptische wereld van Days Gone pas op 26 april 2019. Dit maakte ontwikkelaar Bend Games bekend aan de hand van een bericht op de Europese PlayStation blog.

Naar aanleiding van een erg drukke maand februari in gamesland verschuift de release van Days Gone naar 26 april 2019. Hoewel dit nieuws vreselijk in de oren moet klinken is deze verschuiving ook goed nieuws. Want door de titel te vertragen kunnen de makers verder sleutelen aan deze game en hem nog meer optimaliseren.

In deze game, die exclusief voor de PlayStation 4 komt, kruipen spelers in de huid van de rebelse biker Deacon St. John. Samen met hem trekken spelers de met Freakers geïnfecteerde wereld rond op zoek naar voedsel en andere grondstoffen. Dit allemaal terwijl het gevaar achter een klein hoekje schuilt.

Check zeker de preview van Days Gone voor meer informatie over deze game.