Reis af naar Vietnam in Far Cry 5: Hours of Darkness

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Reis af naar Vietnam in Far Cry 5: Hours of Darkness

In Far Cry 5 gingen we op het platteland van Montana de strijd aan met een groep gestoorde cultists. Nu, enkele maanden na het verschijnen van de game, is het tijd voor de eerste DLC. De DLC is getiteld Far Cry 5: Hours of Darkness en neemt ons mee naar de jungles van Vietnam.

Far Cry 5: Hours of Darkness verschijnt op 5 juni voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de DLC reizen we terug in de tijd naar de Vietnamoorlog. Daar kruip je in de huid van Wendell Redler die zijn teamgenoten moet zien te redden van vijandige troepen. De DLC is zowel alleen als in co-op te spelen.

In de jungles van Vietnam krijg je de beschikking over nieuwe gear en nieuwe vaardigheden om je te wapenen tegen de Vietcong. Wie het lukt om de DLC uit te spelen, ontgrendelt bovendien twee nieuwe spelmodi: de Survivor Mode en Action Movie Mode.

Na Far Cry 5: Hours of Darkness staan er nog twee DLC’s voor Far Cry 5 op de planning. De eerste is getiteld Lost on Mars en verschijnt in juli. De tweede heet Dead Living Zombies en is vanaf augustus beschikbaar.

Onze review van Far Cry 5 lees je hier.