Regisseur van Deadpool en John Wick werkt aan The Division film

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Regisseur van Deadpool en John Wick werkt aan The Division film

Regisseur David Leitch, bekend van Deadpool 2 en John Wick, gaat de verfilming van The Division voor zijn rekening nemen. Daarnaast zijn ook een aantal hoofdrollen bekendgemaakt. 

De verfilming van de Ubisoft-game: The Division wordt door de inmiddels grote naam David Leitch geregisseerd. Leitch nam naast Deadpool 2 en John Wick ook Atomic Blonde voor zijn rekening. Voor de hoofdrollen zullen Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Prince of Persia en Nightcrawler) en Jessica Chastain (Interstellar) aantreden.

In The Division heeft een dodelijk virus New York City getroffen. Door de plotselinge uitbraak is de hele stad afgesloten en vieren criminelen hoogtij dagen. In de game zijn spelers onderdeel van een speciale eenheid genaamd The Division. Dit team moet ervoor zorgen dat de orde in NYC wederkeert. Het is vooralsnog niet bekend wanneer de verfilming te zien zal zijn maar volgens diverse geruchten kunnen we de film pas in 2019 op zijn vroegst verwachten. Momenteel werkt Leitch namelijk aan Hobbs & Shaw met Dwayne Johnson en Jason Statham. De film verschijnt op 26 juli op het grote scherm.