Regisseur Rise of the Tomb Raider vertrekt naar Infinity Ward

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Regisseur Rise of the Tomb Raider vertrekt naar Infinity Ward

Brian Horton, regisseur van onder andere Rise of the Tomb Raider, is vertrokken bij Crystal Dynamics. Hij verruilt de studio voor Infinity Ward, een van de studio’s achter Call of Duty.

Het nieuws werd bekendgemaakt op de officiële Tumblr van de gameserie. Niet veel later verscheen op het LinkedIn-profiel van Horton dat hij nu Studio Art Director is bij Infinity Ward, een van de Call of Duty-studio’s.

Het is een enorme eer om onderdeel te zijn geweest van de Tomb Raider-franchise en het team bij Crystal Dynamics. Ik heb fans over de hele wereld ontmoet, zowel in het echt als online, die de liefde voor de serie en Lara Croft delen. Nadat ik aan twee games heb gewerkt, heb ik samen met mijn gezin besloten om terug te keren naar Zuid-Californië om daar aan een nieuw avontuur te beginnen. Hoewel ik het jammer vind om te vertrekken bij Crystal, ben ik nu al enthousiast voor hun toekomstige games als fan.

Rise of the Tomb Raider verscheen afgelopen november tot groot genoegen van onze eigen Chris. Hij noemde het een prachtig avontuur met geweldige tempels en bijzondere omgevingen. De game verschijnt op 28 januari ook nog voor de pc.