Regisseur Edgar Wright hint naar Baby Driver 2

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Regisseur Edgar Wright hint naar Baby Driver 2

Regisseur Edgar Wright heeft op Twitter een opvallend bericht geplaatst. Hierin hint hij namelijk naar een eventueel vervolg op de succesvolle film, Baby Driver uit 2017. Naast regisseur heeft Edgar Wright ook het script geschreven. 

De muzikale misdaadfilm Baby Driver wist met een budget van 34 miljoen dollar de winst in zevenvoud terug te verdienen. Een vervolg is daarom een logische keuze. Regisseur en schrijver Edgar Wright kondigde vorig jaar al aan dat er een vervolg in de maak was. Destijds was hij nog vol in de onderhandelingen met de studio. De film werd vandaag precies een jaar geleden internationaal uitgebracht en om dat te vieren plaatste Wright een hint op twitter.

Hoewel de speculaties sinds vorige zomer al rondgaan, zou het best eens kunnen dat Wright het afgelopen jaar hard heeft gewerkt aan ideeën en een script. Het zou overigens de eerste keer zijn dat de regisseur van Shaun of the Dead, Hot Fuzz en Scott Pilgrim vs. The World een vervolg maakt op een film van zichzelf. In de tweet zien we staan dat Baby Driver wellicht sneller weer de weg op kan gaan dan we hadden verwacht.