Regisseur Destiny 2 vraagt om input voor de eerste uitbreiding

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Regisseur Destiny 2 vraagt om input voor de eerste uitbreiding

Destiny 2 is nu een paar weken uit op consoles en de pc-versie komt over een paar werken uit. Het is dus hoog tijd voor ontwikkelaar Bungie om zich te gaan richten op de eerste uitbreiding.

Regisseur van de game Christopher Barrett heeft via Twitter gevraagd aan spelers om feedback te geven over wat ze het liefst willen zien in de eerste uitbreiding. De meest populaire suggesties tot nu toe zijn een grotere focus op ‘endgame content’ en custom games.

Dit is niet de eerste keer dat we iets horen over de eerste uitbreiding. Eerder dit jaar gingen er al verschillende geruchten over wat de  uitbreiding in gaat houden. Vervolgens bevestigde Bungie vlak na de release van Destiny 2 dat de eerste uitbreiding Curse of Osiris gaat heten en de focus gaat leggen op Ikora Ray.

Daarnaast heeft Bungie ook via Twitter laten weten dat het eerste Iron Banner-evenement van Destiny 2 binnenkort van start zal gaan. De eerste Iron Banner zal om de crucible-modus ‘Control’ draaien en begint 10 oktober om 11 uur ’s ochtends. Een week later, op 17 oktober, zal deze aflopen op hetzelfde tijdstip.

Om te weten wat wij van Destiny 2 vinden, kun je hier onze recensie lezen. Destiny 2 is nu te spelen op PS4 en Xbox One en komt 24 oktober uit op pc.