Red Dead Online bètadata gelekt

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Red Dead Online bètadata gelekt

Red Dead Redemption 2 kwam afgelopen maand uit, al is dat vrijwel niemand ontgaan. Voor velen heeft de game al de ‘game van het jaar’-status bereikt, hoewel een gedeelte van de content nog in ontwikkeling is. Nu lijkt het erop dat we nog voor het einde van 2018 kunnen beginnen in Red Dead Online.

De releasedatum van de Red Dead Online bèta is vandaag gelekt via een Red Dead News Twitter-account. In de post zijn verschillende datums bekendgemaakt van de verschillende lagen van de bèta. De bezitters van de Ultimate Edition krijgen als het goed is dinsdag 27 november al toegang tot de bèta. Een dag later krijgen de spelers die de game al bij de launch hadden de bèta te spelen. De spelers die de game tijdens het eerste weekend na de release aanschaften, mogen de bèta op donderdag 29 november betreden. De rest krijgt op vrijdag 30 november toegang tot de bèta.

Wat goed om te onthouden is, is dat deze aankondiging nog niet officieel is bevestigd door Rockstar zelf. Er wordt gespeculeerd dat de ontwikkelaar in de loop van dinsdag 27 november een persbericht uitbrengt die deze informatie moet bevestigen.

Update:

Zoals verwacht heeft Rockstar in de nacht van maandag op dinsdag een persbericht uitgebracht die de eerder gelekte informatie bevestigd.