ReCore krijgt proefversie voor Xbox One en Windows 10

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
ReCore krijgt proefversie voor Xbox One en Windows 10

ReCore is al een paar weken verkrijgbaar voor zowel de Xbox One als pc’s met Windows 10, maar sinds vandaag is het mogelijk om voor beide platformen een proefversie te downloaden en ReCore te proberen zonder er vooraf de volle pond voor af te tikken.

Dit heeft Microsoft vandaag bekendgemaakt op de Xbox-website. Het is voor beide platformen mogelijk om de eerste 30 minuten van de game gratis te proberen middels deze proefversie. In deze demo ontmoet je Joule, de protagonist uit ReCore, samen met haar robothond Mack en ga je met z’n tweeën de eerste stappen zetten om de schoonheid en geheimen van Far Eden te ontdekken. Spelers die na het spelen van de proefversie besluiten de game te kopen, gaan verder waar ze in de demo gebleven waren, doordat ook voor de proefversie de vooruitgang en achievements worden opgeslagen.

Microsoft geeft aan blij te zijn met het aantal spelers dat op beide platformen in de ReCore-ervaring is gedoken en zegt deze proefversie in het leven te hebben geroepen om nog meer mensen de mogelijkheid te geven in aanraking te komen met ReCore. Een gunstige bijkomstigheid voor zowel Microsoft als de gamers is dat er nu een breder publiek de mogelijkheid krijgt om de game te proberen, aangezien er altijd gamers zijn die huiverig blijven om de prijs van een AAA-titel te betalen zonder te weten wat ze nu concreet aanschaffen.