Ready At Dawn schaaft de contouren van Deformers nog even bij

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ready At Dawn schaaft de contouren van Deformers nog even bij

Ontwikkelaar Ready at Dawn heeft besloten de release van hun nieuwe IP Deformers nog even uit te stellen. De release stond gepland voor 14 februari, maar feedback van de testers heeft de makers doen besluiten hier op terug te komen.

Deformers is een competitieve multiplayer-game waarin spelers elkaar te lijf gaan in verschillende arena’s. Met haar vrolijke uitstraling, snelle gameplay en kleurrijke voorkomen is Deformers een compleet ander soort game dan de third-person shooter The Order: 1886, de game die de ontwikkelaar eerder nog exclusief voor de PlayStation 4 ontwikkelde.

Er is op dit moment nog geen nieuwe releasedatum geprikt, maar volgens de ontwikkelaar zal deze niet lang op zich laten wachten. Men heeft de game de afgelopen periode uitvoerig getest en de verkregen feedback en data heeft voor nieuwe inzichten gezorgd. Hoewel het een lastige keuze was om te maken, heeft de nieuwe informatie de mensen bij Ready at Dawn doen besluiten dat het beter is de game nog even uit te stellen, zodat men de best mogelijke gameplay-ervaring kan bieden.

Tegelijkertijd biedt deze periode de ontwikkelaar de mogelijkheid om aanvullende feedback te verkrijgen door anderen uit te nodigen Deformers te spelen. Hiermee doelt men op de geplande open bèta op Steam, maar wanneer deze precies van start gaat, is nog niet bekendgemaakt.

Deformers zal verschijnen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.