Razer Game Store gaat binnenkort offline

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Razer Game Store gaat binnenkort offline

Enkele maanden terug introduceerde Razer diens eigen online webwinkel voor het verkopen van games. Vandaag meldt de fabrikant dat de Razer Game Store tegen het einde van deze maand offline gaat. Deze onthulling wekt een heleboel vragen op bij tal van gamers die games aankochten of besteld hebben.

Razer is vooral bekend als fabrikant van toetsenborden, muizen en tal van andere randapparaten voor de pc. Begin 2018 besloot de fabrikant uit te breiden met een eigen online webwinkel voor het verkopen van games. Die beslissing komt tot een abrupt einde toen er een aankondiging verscheen dat men de webwinkel offline haalt. De Razer Game Store stopt op 28 februari omstreeks 10.00 uur met de verkoop van games.

In het FAQ-gedeelte van de aankondigingen probeert Razer een groot aantal van deze vragen te beantwoorden. De fabrikant laat weten dat alle aangekochte games te downloaden zijn via Uplay of Steam, maar eventuele codes moeten ingelost zijn voor 28 februari.

Spelers die games via de Razer Game Store pre-orderen, krijgen hun game alsnog geleverd op de vooropgestelde releasedatum. Voor verdere antwoorden op eventuele vragen kun je hier terecht.