Razer en SK Gaming zijn samenwerking aangegaan

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Razer en SK Gaming zijn samenwerking aangegaan

Razer en e-sportgigant SK Gaming zijn een strategische samenwerking aangegaan door een sponsordeal te sluiten rondom audioproducten.

Lifestylemerk Razer gaat de e-sportgigant SK Gaming voorzien van de nieuwste pro-audio-oplossingen. Daar tegenover staat dat spelers die onder de vlag van SK Gaming spelen op hun beurt nieuwe producten gaan testen en meedenken over het ontwikkelen. Dit zal zich vooral uiten in de vorm van feedback naar Razer.

Razer ging al eerder samenwerkingen aan met teams als SKT en e-sportatleten. De samenwerking met de professionele e-sportatleet sluit dan ook naadloos aan bij het motto van het bedrijf. ‘For Gamers. By Gamers.’.

De samenwerking die Razer aangaat met de e-sport community heeft al meerdere malen geresulteerd in populaire toetsenborden als de BlackWidow, muizen als DeathAdder en headsets van de Kraken-reeks.

SK Gaming is een van de toonaangevende e-sportorganisaties op het gebied van competitief gamen. Het in 1997 nog hetende Schroet Kommando is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.

Min-Liang Tan, CEO van Razer gaf aan ‘We vinden het fantastisch om samen te werken met een e-sportgigant als SK Gaming’, waarna hij vervolgde ‘Samen zullen we voor nieuwe mijlpalen op het gebied van e-sport zorgen.’