Rayman Adventures nu beschikbaar in App Store

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Rayman Adventures nu beschikbaar in App Store

De nieuwste titel binnen de Rayman franchise, Rayman Adventures, is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store en via Google Play. De titel biedt momenteel 150 levels waarin je kunt verkennen, racen en vechten tegen vijanden.

Vorige maand vierde het personage Rayman alweer zijn 20 jarig jubileum en behaalde een flinke mijlpaal door wereldwijd meer dan 28 miljoen units van de franchise te verkopen. In juli 2015 werd al bekend dat Ubisoft, geestelijk vader van de welbekende held, bezig was met een versie binnen de franchise welke enkel te spelen is op Android en iOS. Veel meer informatie werd er niet gegeven rondom de game, tot Ubisoft vandaag middels een persbericht liet weten dat deze vanaf vandaag te downloaden is.

In Rayman Adventures gaat Rayman samen met zijn partner Barbara op pad om nieuw leven te blazen in de ‘Second Tree’. Spelers beginnen aan een zoektocht door diverse levels om de ‘Incrediballs’ te redden en hun krachten te ontketenen. Eenmaal gegroeid helpen deze wezentjes de speler verkennen, racen en vechten door de momenteel 150 verschillende levels. Spelers kunnen vrienden uitnodigen en uitdagen om de grootste boom te laten groeien door de hoogste scores en snelste tijden te behalen.

Ubisoft laat nog weten dat, hoewel er momenteel 150 levels beschikbaar zijn, deze in de toekomst uitgebreid gaan worden door middel van updates.