Rastakhan’s Rumble is de nieuwe Hearthstone-uitbreiding

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Rastakhan’s Rumble is de nieuwe Hearthstone-uitbreiding

Eerder dit jaar zijn er al twee uitbreidingen uitgekomen voor Hearthstone en dat betekende dat er nog een aangekondigd moest komen. Tijdens BlizzCon 2018 is bekendgemaakt dat de derde uitbreiding Rastakhan’s Rumble gaat heten en Blizzard deed uit de doeken wat we ervan kunnen verwachten.

De nieuwe Hearthstone-uitbreiding heet Rastakhan’s Rumble en deze speelt zich af in Stranglethorn Vale. Het thema van deze uitbreiding zijn de trollen die verzot zijn op een lekker potje matten. Daarnaast komen er ook Loa’s in het spel. Loa’s zijn de manifestaties van geestelijke dieren met unieke eigenschappen. Een compleet nieuwe regel in het kaartspel is de Overkill. Dit stelt de speler in staat om een tweede keer aan te vallen wanneer de aanvaller meer schade doet dan het aantal levenspunten van een minion op het bord.

De nieuwe uitbreiding komt op 4 december uit en zal naast de nieuwe multiplayer-aspecten ook een singleplayermodus meenemen die Rumble Run heet. Wat dit precies inhoudt, is echter nog niet bekend.