Raiden uit Mortal Kombat komt in oktober naar Injustice 2

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Raiden uit Mortal Kombat komt in oktober naar Injustice 2

Raiden uit Mortal Kombat maakt een uitstapje naar het DC-universum. De dondergod is onderdeel van Fighter Pack 2 van DC’s fighting game Injustice 2. Hij voegt zich daarmee bij mede Mortal Kombat-strijder Sub-Zero, die al eerder toegevoegd werd aan de game. Uit een vandaag vrijgegeven trailer blijkt dat Raiden vanaf oktober zijn opwachting zal maken in Injustice 2.

In de trailer zien we Raiden verschillende moves uitvoeren. De trailer eindigt met zijn finishing move en de aankondiging dat het personage vanaf oktober zijn opwachting zal maken in de DC fighting game. Bovendien laat de trailer nog beelden zien van een Black Lightning skin die beschikbaar is voor iedereen die de Ultimate Edition van de game aangeschaft heeft.

Raiden is niet het eerste Mortal Kombat-personage dat zijn opwachting maakt in Injustice 2. Het eerste Fighter Pack bevatte naast Red Hood en Starfire namelijk ook al Mortal Kombat-personage Sub-Zero. Het op gamescom aangekondigde tweede Fighter Pack voegt naast de dondergod ook nog Black Manta en Hellboy toe aan de beschikbare vechters. Black Manta is al sinds 12 september beschikbaar.