QuakeCon komt naar Europa

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
QuakeCon komt naar Europa

Elk jaar organiseert Bethesda QuakeCon, een event waarin Bethesda’s eigen games en onthullingen daarover centraal staan. Dit was voor ons altijd een ver-van-ons-bed-show, aangezien het altijd in Amerika plaatsvond. Dit jaar heeft de studio echter besloten om het event ook naar Europa te brengen.

Ver hoeven we er niet eens voor te reizen. De Europese versie van Bethesda’s QuakeCon vindt namelijk plaats in Londen. Het is de eerste keer dat het event buiten de Verenigde Staten plaatsvindt en dat is dan ook wel een reden om enthousiast te zijn. Op de officiële website voor dit event belooft de ontwikkelaar heel wat in petto te hebben voor bezoekers. Zo krijgen zij de kans om Doom Eternal te spelen. Deze game is dan voor het eerst speelbaar in ons werelddeel.

Doom Eternal is echter niet de enige game die speelbaar is. Bethesda belooft gamers veel gelegenheid te bieden om diens games te proberen. Welke games specifiek aanwezig zullen zijn, wordt echter niet benoemd. QuakeCon vindt plaats op 26 en 27 juli.