PUBG-map Vikendi verschijnt op 22 januari

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
PUBG-map Vikendi verschijnt op 22 januari

PUBG-update #24 voegde de ijsmap Vikendi toe aan de testservers voor PlaySation 4 en Xbox One. Vikendi is bijna volledig klaar en daarom kondigt PUBG Corp. Nu de volledige release van deze map aan voor PlayStation 4 en Xbox One. Dit lieten de makers weten via de officiële website en Twitter.

Vikendi is een eiland van ongeveer zes kilometer breed en lang en is voor twee derde bedekt met sneeuw. De map was vroeger een ruimteverkenningshub, een toeristische attractie en een rustige plek om te wonen. Nu is het gebied verlaten en fungeert het als een slagveld. Op het eiland bevinden zich besneeuwde vlaktes, bevroren rivieren en sneeuwvrije steden.

Het handige aan de bevroren rivieren is dat we deze gewoon te voet of met onze voertuigen kunnen oversteken. De architectuur van de steden is gebaseerd op de Europese bouwstijl. Hierdoor is schuilen achter een muurtje makkelijker en biedt het oversteken van daken kansen om de vijand te verrassen. Hoe dit er allemaal precies uitziet, zien jullie in het bronbericht.