PUBG map Miramar speelbaar op Xbox One

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
PUBG map Miramar speelbaar op Xbox One

PUBG-spelers met een pc kunnen al een tijd aan de slag in de woestijn van Miramar. In april werd al aangekondigd dat de woestijnmap ook naar de Xbox One-versie van de game zou komen. Na een aantal weken testen maakt de map vandaag zijn officiële opwachting op de Xbox One.

Miramar is vandaag met de mei-update toegevoegd aan PlayerUnknown’s Battlegrounds voor de Xbox One. Daarmee zijn er voor de Xbox One-versie van de game nu twee maps beschikbaar: Erangel en Miramar. In tegenstelling tot de groene eilandsetting van Erangel speelt de nieuwe map zich af in de woestijn.

Met de nieuwe map worden er ook een aantal nieuwe voertuigen toegevoegd aan de Xbox One-versie van PUBG. Zo kunnen spelers de woestijn doorkruisen in de six-eater minibus of in een off-road pickup truck. Bovendien is er op de map een aantal nieuwe wapens te vinden, zoals de R45 en de sawed-off shotgun.

Ten slotte voegt de mei-update ook nog de nieuwe optimalisaties toe, waardoor de game nog beter moet draaien op de Xbox One. Zo moet de spelwereld nu sneller laden en zijn de graphics tijdens de parachutesprong aan het begin van de game verbeterd.