PUBG krijgt nieuwe voertuigen en mogelijk singleplayer-modus

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
PUBG krijgt nieuwe voertuigen en mogelijk singleplayer-modus

Playerunknown’s Battlegrounds is één van de populairste games van dit moment. Met anderhalf miljoen actieve spelers tegelijk op Steam en een Xbox One-versie van de game in de maak, is de battle royale-game een enorm succes. Toch is dat voor bedenker Brendan Greene geen reden om op zijn lauweren te rusten. Binnenkort worden drie nieuwe voertuigen aan de game toegevoegd en Greene geeft nu ook aan interesse te hebben in een singleplayer-modus voor de game.

Brendan Greene deed zijn uitlating over een singleplayer-modus voor Playerunknown’s Battlegrounds tijdens een Ask Me Anything-sessie op Reddit. Hij gaf daarin aan dat hij het PUBG-eiland als een interessante omgeving ziet om een singleplayer verhaal te vertellen. Een gebrek aan tijd en middelen vormt op dit moment echter nog een belemmering voor de singleplayer-ambities:

I would love to add a single-player campaign to the game. I think the island we have could be a great location for an interesting story, but unfortunately we just don’t have the time or the resources for this at the moment!

Tijdens dezelfde Ask Me Anything-sessie kondigde Greene tevens drie nieuwe voertuigen voor Playerunknown’s Battlegrounds aan. Een afbeelding van één daarvan werd onthuld op Twitter. Dit voertuig lijkt op een ouderwets Volkswagenbusje.