PUBG komt volgende maand naar PlayStation 4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
PUBG komt volgende maand naar PlayStation 4

PlayerUnknown’s Battlegrounds heeft een langverwachte releasedatum voor de PlayStation 4 gekregen. Sony heeft dat bekendgemaakt op Twitter. PUBG is de battle royale-game van Bluehole die tot nu toe alleen op PC en Xbox One te spelen was. In eerste instantie wilde Sony het cross-platform gamen vermijden, maar het bedrijf lijkt nu toch overstag te gaan.

De bekende battle royale-game PUBG komt eindelijk naar de PlayStation 4. In een bericht op Twitter liet Sony weten dat de game al vanaf 7 december te spelen zal zijn. De beslissing is enigszins opmerkelijk te noemen, aangezien Sony cross-platform niet zag zitten. Met de release van PlayerUnknown’s Battlegrounds op hun console heeft het bedrijf aangegeven zich toch te willen aanpassen.

In de komende maand is de game te pre-orderen in drie verschillende varianten met ieder zijn eigen prijs. Zo is er de ‘Looter’s Edition’ met alleen de basisgame en verder geen extra’s. Dan is er ook nog de ‘Survivor’s Edition’, die zowel de game als 2.300 G-coin en 20.000 BP bevat. Daarbij zit ook nog de Survivor Pass: Vikendi, die de speler recht geeft op de eerstvolgende content. En als laatste is er nog de ‘Champion’s Edition’, die hetzelfde geeft als de voorgaande versie, maar waar de G-coins naar 6.000 verhoogd zijn.

PUBG komt op 7 december uit voor op de PlayStation 4. De game is al te spelen op PC, Xbox One, Android en iOS.