PS Plus-versie Driveclub nog tot 6 oktober te downloaden

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
PS Plus-versie Driveclub nog tot 6 oktober te downloaden

De gratis PS Plus-versie van de racegame Driveclub voor de PlayStation 4 zal nog maar tot 6 oktober te downloaden zijn. Na 6 oktober zal de game uit de store verdwijnen, dit liet Sony weten tijdens de presentatie van de PS Plus titels van oktober.

Met dit nieuws lijkt er al vrij snel een einde te komen aan deze versie van Driveclub, die een tumultueuze launch kende. Na diverse malen te zijn uitgesteld verscheen de titel maanden na de release van de retailversie eindelijk voor PS Plus-leden, die nu dus nog tot 6 oktober de tijd lijken te hebben om deze probeerversie van Driveclub te downloaden.

Driveclub’s PS Plus editie bood mensen met een lidmaatschap op Sony’s service een voorproefje van de gehele game, waarna achteraf geüpgrade kon worden in de volledige versie. Waarom de game nu al weer verwijderd wordt is een raadsel gezien zelfs game director Paul Rustchynsky zelf niet weet waarom Sony hiervoor kiest.

Ondanks de valse start van Evolution Studios heeft Driveclub toch meer dan twee miljoen exemplaren weten te verkopen. De ontwikkelaar heeft inmiddels ook al te kennen gegeven bezig te zijn met meer circuits, updates en een “grote verrassing”.