Proloog missies Starcraft II: Legacy of the Void gratis speelbaar

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Proloog missies Starcraft II: Legacy of the Void gratis speelbaar

Goed nieuws voor de spelers van Starcraft II. Blizzard heeft vandaag namelijk bekendgemaakt dat in opwachting van de nieuwste uitbreiding Legacy of the Void, een aantal proloog missies vanaf nu gratis te spelen is.

Al eerder schreven we over de bekendmaking van de releasedatum Legacy of de Void, de tweede uitbreiding van de realtime-strategy game en razend populair onder veel pc-gamers. Vanaf de release van Starcraft II was duidelijk dat er twee uitbreidingen zouden volgen en met de eerste, genaamd Heart of the Swarm alweer uit 2013 stammend, hebben veel spelers een flinke tijd moeten wachten.

Vorige maand maakte Blizzard dus bekend dat Legacy of the Void over een dikke maand zal verschijnen; 10 november om exact te zijn. Om spelers alvast een voorproefje te geven is vanaf vandaag patch 3.0 beschikbaar, die toegang biedt tot drie proloog missies genaamd ‘Whispers of Oblivion’ waarin de Dark Templar Zeratul zijn debuut maakt. Deze drie missies verbinden het verhaal van Heart of the Swarm met die van Legacy of the Void en zijn gratis beschikbaar voor iedereen.

Om deze gratis missies te kunnen spelen, hoef je Battle.net te openen, Starcraft II te selecteren en de free starter pack te installeren. Op deze manier hoopt Blizzard de enorme honger naar volgende maand een beetje te kunnen stillen… of juist te vergroten.