Project CARS voor Wii U vertraagd tot 2015

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Project CARS voor Wii U vertraagd tot 2015

Project CARS verblufte vriend en vijand met zijn aankondiging en mooie trailers. De next-gen racing game van ontwikkelaar Slightly Mad Studios wist indruk te maken met zijn haast foto realistische graphics. De beelden die tot nu toe werden getoond gaven echter alleen een beeld van de next-gen varianten.

Uitgever Bandai-Namco gaf eerder al aan de Xbox 360 en PlayStation 3 versies van de game te cancelen. Dit leidde tot angst bij de Wii U gebruikers, Bandai-Namco laat nu echter weten dat de versie voor de Wii U er nog steeds aankomt, maar deze is verschoven naar 2015. De uitgever en ontwikkelaar geven in het persbericht aan om meer tijd te vragen van de Nintendo fans om zo te zorgen voor de meest authentieke en visueel indrukwekkende race game op elk platform. De ontwikkelaar heeft echter nog steeds geen beelden getoond van de Wii U versie die grafisch onder zal gaan doen voor de next-gen versies die in november dit jaar moeten gaan verschijnen.

Eerder kondigde de ontwikkelaar aan dat de grafisch indrukwekkende racegame ook support zal bieden voor 4K resoluties en virtual reality headsets zoals de Oculus Rift en Sony’s project Morpheus.