Problemen treffen FIFA 15 op Xbox One

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Problemen treffen FIFA 15 op Xbox One

Spelers van de digitale versie van FIFA 15 op de Xbox One blijken de afgelopen tijd last te hebben met hun game. EA heeft vandaag aangekondigd dat het druk naar een oplossing op zoek is, maar nog niet weet wanneer deze oplossing er zal zijn.

De uitgever zegt in een bericht op Twitter dat het druk werkt aan een oplossing voor de problemen. Veel gamers zouden namelijk het probleem ondervinden dat hun hele game niet meer werkt. De problemen lijken alleen voor te komen in de digitale versie en dus werkt EA samen met Microsoft naar een oplossing. Wanneer deze oplossing zal komen weet EA echter nog niet te melden.

Volgens EA zijn er nog meer games die de afgelopen tijd vergelijkbare problemen ondervinden, maar er wordt niet verteld om welke games het dan precies gaat. Toch doet dit vermoeden dat het probleem ligt bij de console en niet zo zeer bij de games zelf. Waar het probleem echter aan ligt, lijkt op dit moment niemand te weten.

Zodra er meer duidelijkheid is over de problemen en een releasedate voor een mogelijke oplossing, lees je dat natuurlijk hier.