Probeer Destiny’s nieuwe maps en modi gratis

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Probeer Destiny’s nieuwe maps en modi gratis

Wanneer je helemaal weg bent van de Crucible van Destiny of echt niet meer kan wachten op de uitbreiding The Taken King, zul je blij zijn met dit nieuws. Bungie heeft bekendgemaakt dat alle spelers de nieuwe multiplayer modi en maps kunnen proberen aankomende week.

Vanaf 8 september, dezelfde dag dat patch 2.0 uitkomt voor Destiny, tot en met 14 september, zal het Crucible Preview Event live zijn. Op deze manier kan iedereen die de game Destiny bezit de nieuwe maps en game modi alvast spelen, zelfs als je niet van plan bent The Taken King in huis te halen over anderhalve week. Zo kun je bekijken wat dit deel van The Taken King te bieden heeft zonder dat er kosten aan verbonden zijn. In andere woorden, dit is eigenlijk een enorme reclame stunt van Bungie om hun nieuwe content te promoten, maar daarom niet minder wenselijk voor de fans.

Ondanks dat het gratis is en daarom geen kwaad kan om deze content een paar dagen kosteloos te checken, moet wel vermeld worden dat het nodig is om de update te downloaden. Deze update is namelijk 20GB en is daarmee geen kleine update om ‘zo maar even’ binnen te halen. Wat vind jij, zit je volgende week weer helemaal in Destiny om de nieuwe mogelijkheden in de Crucible helemaal uit te wonen? Laat het ons weten in de reacties.