Pro Evolution Soccer 2017 aangekondigd

Pro Evolution Soccer 2017 aangekondigd

Het nieuwste deel in de Pro Evolution Soccer-serie is vandaag aangekondigd. Pro Evolution Soccer 2017 zal later dit jaar verschijnen voor pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Volgens de aankondiging van ontwikkelaar en uitgever Konami zal het nieuwste deel van de serie zich meer richten op de realiteit van het spelletje. Zo zal het aannemen en beheersen van de bal bij iedere speler anders zijn middelsĀ Real Touch. Ook zullen goede passes lastiger worden en alleen met timing en de juiste situaties succesvol zijn.

Ook de keepers gaan op de schop in de nieuwe versie. De animaties en bewegingen zullen in PES 2017 van een vele malen hogere kwaliteit zijn, waardoor keepers leniger dan ooit te voren zijn. Ook zal je als gamer meer controle krijgen over de teamstrategieĆ«n tijdens het spelen door middel vanĀ Total Team Control en kan je meer invloed uitoefenen op hoekschoppen.

Helemaal nieuw in de serie is wat KonamiĀ Adaptive AIĀ noemt. De AI van mede- en tegenspelers zal zich aanpassen aan hoe de speler Pro Evolution Soccer 2017 speelt. Hoe dit in zijn werk zal gaan is echter onduidelijk. Waarschijnlijk zullen we meer details in de aanloop naar de E3 mogen verwachten. Wanneer de game precies in de winkels ligt is nog onduidelijk.