Prestatielijst Injustice 2 onthult mogelijk nieuw karakter

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Prestatielijst Injustice 2 onthult mogelijk nieuw karakter

Binnenkort is het zover: vanaf 16 mei kun je met Injustice 2 het gevecht aangaan tussen verschillende personages uit de DC Comics. Ondanks het feit dat 16 mei steeds dichterbij komt, heeft NetherRealm Studios nog steeds nieuwigheden om met fans te delen. De prestatielijst van Injustice 2 draagt hier mogelijk aan bij.

Op de website van de game staat dat het volgende speelbare personage op 28 april bekendgemaakt zal worden. Het is nu echter zo dat de prestatielijst voor de Xbox One beschikbaar is geworden. Hierin staan bepaalde prestaties (achievements) die waarschijnlijk hints bevatten over wie dit karakter mogelijk gaat worden, namelijk The Joker.

Zo heet een van deze prestaties I Love You, I Hate You en krijgen spelers die de Joker verslaan met Harley’s speciale kracht Go Night Night. De dubieuze relatie tussen de twee kennende, is de naam van deze prestaties niets onverwachts. Daarnaast is er ook een prestatie genaamd Why Aren’t You Laughing?, waarin de Joker Batman moet overtreffen met zijn vaardigheid Not So Funny Is It?

Doordat dit allemaal nog speculatie is, moeten we nog even wachten om te zien of de Joker werkelijk het volgende personage is dat onthuld wordt.