Post Facto #47

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Post Facto #47

Onze redactie is elke week druk met het tikken van game nieuws, het schrijven van achtergronden en het pennen van reviews, maar ondertussen wordt er ook nog van alles gespeeld, gelezen en bezocht. Daarom stellen we aan onze redactie de vraag: “Waar hebben jullie je nu écht mee beziggehouden de afgelopen week?”

De week zit er weer op. In de afgelopen zeven dagen is er veel gebeurd, maar wanneer we de redactie vroegen wat voor hen de belangrijkste gebeurtenis was, kwam daar veelal niet veel meer uit dan Infinity War.Daarnaast is er hier en daar ook nog gegamed.

Rohald

De afgelopen week was een drukke week. Dit weekend ben ik namelijk verhuisd. Nu wil het echter zo zijn dat ik de week ervoor pas een huurcontract heb getekend. In iets meer dan een week moest dus alles geregeld zijn en moesten we familie en vrienden ronselen die graag wilden helpen sjouwen. Om bij te komen van alle stress ben ik op afgelopen woensdag naar Infinity War gegaan. Als je wilt weten hoe ik dat vond, lees dan de review van Jermaine, want daar ben ik het mee eens!

Battletech 
 Pixel Vault

Gelukkig kon ik de andere dagen ‘s avonds lekker ontstressen met Battletech, de nieuwe fenomenale game in het Mechwarrior universum. Megarobotten zijn gaaf en dat is nu weer bewezen. Meer wil ik voorlopig nog niet kwijt over de game, want ik ben nog bezig met het onderzoek voor de review. Dus hou vooral de site in de gaten!

Jermaine

Dinsdagmiddag had ik de eer om bij de persvertoning van Avengers: Infinity War aanwezig te zijn. Tien jaar en negentien films moesten in deze film bij elkaar komen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik van tevoren een klein beetje huiverig was of dit wel ging lukken. Laten we het hier op houden: ik heb 2,5 uur spektakel om mijn oren gekregen. Daarna heb ik er gelijk een review over getypt. Dus mocht je nog twijfelen lees deze vooral.

Deze week ben ik verder vooral bezig geweest om wat platinum trofeeën te scoren.  Zo heb ik Far Cry 5 al binnen en ben ik nu de laatste trofeeën van Ni No Kuni II aan het verzamelen. Ik heb de season pass voor deze game en ben zeer benieuwd waar de ontwikkelaar ons de komende maanden mee gaat verrassen. Het smaakt in ieder geval naar meer!

Far Cry 5

Kevin

“Met zoveel goede games momenteel op de markt, moet het haast wel dat je veel toffe game speelt, toch Kevin?” Helaas, geen prijs, je mag niet door voor de koelkast. Dankzij feestjes, rondvaartbootjes en voornamelijk werk kwam ik de afgelopen tijd maar weinig aan gamen toe. In plaats daarvan ben ik vooral bezig met onze lezers voorzien van games en toffe goodies.

De afgelopen dagen is het dan ook vooral Lost in Space dat de klok slaat. De recente reboot van de serie uit 1965 dropt ons op een onbekende wereld, waarbij vooral overleven centraal lijkt te staan. Hoewel ik de vergelijking van ‘Mass Effect met een familie’ wel snap, duurt het voor mijn gevoel heel lang voordat de serie op gang komt. Iets wat met maar tien afleveringen best een probleem is. Toch is de serie zeker de moeite waard, vooral als je van sci-fi houdt.

Oh ja en dan is er nog zo’n filmpje genaamd Avengers: Infinity War die ik schijnbaar per se, nu, direct, deze week nog moest zien. Iets met hype en spoilers en zo.

Avengers: Infinity War 
 Pixel Vault

Paul

Deze week ben ik de nieuwe Battlefield Incursions gaan proberen. Deze game moet voor meer competitie zorgen in de toekomst van Battlefield. Het is nu nog zeer beperkt en echt in testfase. Zo zijn er maar drie maps te spelen uit Battlefield 1. Daar komt bij dat je wel enkel kunt spelen in teams van vijf met ieder zijn eigen kit. Niemand kan dus dezelfde kit kiezen. Innovatief, maar erg wennen. Ik ben benieuwd wat dit gaat opleveren voor de toekomst van Battlefield!

Daarnaast ben ik Koningsmarkt af gaan lopen na het verkopen van aardbeien, op zoek naar leuke games en gear. Zo heb ik The Order 1886 voor €3,00 en een PS2-controller voor €1,00 weten te bemachtigen. Altijd leuk!

Dit weekend ga ik naast studeren gebruikmaken van het Double Exp-weekend van Gears of War 4. Als je ook nog eens 400 kills maakt op Horde of Versus mode, krijg je het brute karakter Griffin! Ik heb genoeg te doen dus de komende tijd!

Gears of Wars 
 Pixel Vault

Zoals je ziet, hebben we ons aardig vermaakt, maar het liefst horen we wat jij, onze lezer, hebt gedaan. Waar heb jij je afgelopen week mee vermaakt? We lezen het graag!