Post Facto #15

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Post Facto #15

De redactie is elke week druk met het tikken van game nieuws, het schrijven van achtergronden en het pennen van reviews als je vraagt wat ze aan het doen zijn, maar ondertussen wordt er ook nog van alles gespeeld, gelezen en bezocht. Daarom stellen we aan onze redactie de vraag: “waar hebben jullie je nu écht mee bezig gehouden de afgelopen week?”

Afgelopen week is Destiny 2 uitgekomen en het is geen geheim dat een groot deel van de redactie hier met smart naar uitkeek. Hoe zijn zij hier mee omgegaan? Is de game wat ze hoopten dat het was?

Jordy Nieuwenhuis

Deze week was het eindelijk zover, Destiny 2 is uitgekomen. In de maanden ervoor keek ik enorm uit naar deze game en ik moet zeggen dat deze niet teleurgesteld heeft. Ik zat op woensdagochtend om 00:00 uur al klaar om nog even te spelen voor het slapen en behalve dat ik 5 minuten moest wachten om in te loggen, had ik voor de rest geen problemen.

Destiny 2 Sentinel 
 Pixel Vault

Zelfs met alle uurtjes die ik erin heb zitten, heb ik nog steeds quests en activities die ik kan doen. Ik kan in ieder geval dus al verklappen dat er meer content in Destiny 2 zit dan in Destiny 1. Maar ik ga weer snel verder spelen aangezien er nog een review over getikt moet worden, die je uiteraard komende week hier kunt lezen.

Kevin Rombouts

Waar Jordy afgelopen week alle tijd van de wereld had om Destiny 2 te spelen, moest ik het er tussendoor zien te fietsen tussen de bedrijven door. Dat was dan ook de voornaamste reden dat ik met level 2 aan de livestream begon terwijl Jordy al op level 20 zat. Er moet echter ook nog gewoon gewerkt worden en dat is dan ook zeker gebeurd.

Met positief resultaat, want we hebben drie nieuwe collega’s aan ons team mogen toevoegen: Jobke, Naomi en Ravenna. Jobke is onze nieuwste aanwinst binnen team eindredactie, terwijl Naomi ervoor zorgt dat onze socialmediakanalen en community-kanaal in topvorm zijn. Ravenna zal daarentegen gaan zorgen dat we zoveel mogelijk toffe games en hardware binnen krijgen om te gaan testen, zodat de site weer vol staat met verse content. Drie waardevolle nieuwe aanwinsten voor ons team waarmee we weer een beetje beter worden.

Jessica de Haan

Als iemand die alles van Destiny gemist heeft, heb ik me de laatste tijd vooral op Uncharted: The Lost Legacy gestort, die ik al snel beter vond dan Uncharted 4: A Thief’s End. Dit niet alleen vanwege het feit dat er twee vrouwen in de hoofdrol zitten, maar ook gewoon omdat de kleinschaligheid van dit uitbreidingspakket de sterke punten van Naughty Dog op een andere manier benadrukt.

Uncharted™: The Lost Legacy 
 Pixel Vault

Je brengt de meeste tijd namelijk door in één gebied dat groter is dan alle maps van de vorige delen. Toch krijg je nooit het gevoel dat het leeg of eentonig is; er is overal wel iets nieuws te zien. Daarnaast is het fascinerend om te zien hoe de AI alleen al ten opzichte van Uncharted 4 beter is geworden.

Ondertussen worstel ik ook nog steeds (ja, nog steeds!) met Child of Light. Ik moet en zal deze game uitspelen voordat ik aan de volgende begin!

Zoals je ziet, hebben we ons aardig vermaakt, maar het liefst horen we wat jij, onze lezer, hebt gedaan. Waar heb jij je afgelopen week mee vermaakt? We lezen het graag!