Post Facto #10

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Post Facto #10

De redactie is elke week druk met het tikken van game nieuws, het schrijven van achtergronden en het pennen van reviews als je vraagt wat ze aan het doen zijn, maar ondertussen wordt er ook nog van alles gespeeld, gelezen en bezocht. Daarom stellen we aan onze redactie de vraag: “waar hebben jullie je nu écht mee bezig gehouden de afgelopen week?”

De week zit er weer op. Het is nog steeds komkommertijd, maar gelukkig hebben we allemaal een enorme backlog om ons bezig te houden. We vragen enkele leden van onze crew wat zij deze week gedaan hebben.

Jordy Nieuwenhuis

Deze week heb ik helaas niet zoveel tijd gehad om te gamen. Door de vakantieperiode is het extra druk op het werk maar ook bij Pixel Vault. Toch kon ik tussendoor soms nog wel wat tijd vrijmaken. De mensen die afgelopen donderdag de stream hebben gekeken, konden zien dat ik de The Elder Scrolls: Legends aan het spelen was en ik moet zeggen dat ik me prima vermaak met deze game. Ik ben sowieso fan van de hele Elder Scrolls-franchise, dus een kaartspel in die setting is mooi meegenomen. Het lijkt heel erg op Hearthstone, maar heeft toch weer zijn eigen dingetjes waardoor het uniek is. En als je geen zin hebt om op de pc te spelen dan ga je gewoon lekker verder op je telefoon.

Elder scrolls legends 
 Pixel Vault

Daarnaast is seizoen 11 van Diablo III ook alweer twee weken aan de gang en ben ik alweer een goed eind op weg met mijn Necromancer. Ik heb ondertussen bijna alle uitrusting voor mijn build, dus ik kan bijna al op de hoogste moeilijkheid meekomen. Ik heb gelukkig dus nog wat te doen tot 6 september wanneer Destiny 2 uitkomt, waar wel weer de nodige uurtjes in gaan zitten.

Rohald De Bruyne

Deze week was het druk druk druk. De helft van de redactie is op vakantie dus dat is stevig aanpoten, maar gelukkig weet ik altijd tijd vrij te maken voor games. Deze week heb ik een kleine duik gedaan in de demo van Distrust. Ik had de trailers gezien en was verrast toen de gameplay toch heel anders was dan ik verwachtte. Wat ik er echt van vond, kun je volgende week lezen in een IndieCator.

masquerada song and shadows 
 Pixel Vault

Hiernaast heb ik me ook bezig gehouden met de CRPG Masquerada: Song and Shadow van Witching Hour Studios. Hoewel de combat dynamisch en strategisch is, voelde de game erg leeg. Hoe dit komt, hou ik nog even geheim voor de IndieCator die 7 augustus online komt.

Kevin Rombouts

Deze week heeft net als de afgelopen weken maar in het teken gestaan van één ding: gamescom 2017. De weken vliegen voorbij en dus is het taak om nog snel even wat afspraken in te plannen zodat we er op de beurs voor kunnen zorgen dat we ook nog wat te doen hebben. Het blijft een tactisch schouwspel om iedereen op de juiste momenten bij de juiste afspraken te krijgen, maar als het lukt, is een overwinningsdansje op zijn plaats.

De momenten dat ik daar niet mee bezig ben geweest, waren de momenten die ik aan de slag kon met Fortnite. De nieuwe tower defense building shooter-achtige game van Epic Games is vermakelijk, maar de game vereist wel wat tijd om erin te komen. Dus dat is dan ook wat ik dit weekend maar eens ga doen.

Fortnite 
 Pixel Vault

Zoals je ziet, hebben we ons aardig vermaakt, maar het liefst horen we wat jij, onze lezer, hebt gedaan. Waar heb jij je afgelopen week mee vermaakt? We lezen het graag!