Pokémon-konten krijgen eigen merchandise

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Pokémon-konten krijgen eigen merchandise

Als je vindt dat er niet genoeg achterwerken van verschillende Pokémon in je leven zitten, dan heeft The Pokémon Company een aantal mooie producten voor je: huishoudelijke voorwerpen in de vorm van Poké-konten.

Nu zijn we wel wat van Japan gewend, maar het verkopen van Pokémon-achterwerken is toch wel weer een nieuwe. The Pokémon Company, het bedrijf dat vrijwel alles van Pokémon beheert, heeft nieuwe merchandise rondom de zakmonstertjes ontworpen. Voornamelijk van hun achterkant. Denk aan een kussen, sleutelhangers, pittenzakken, ondergoed, magneten, tassen, rugzakken, bekers en posters. Allemaal in de vorm of met een opdruk van het achterwerk van bijvoorbeeld Pikachu, Growlithe of Piplup. Sommige dingen, zoals de mokken, hebben ook een afbeelding van de voorkant van de desbetreffende Pokémon. De pagina met alle artikelen is hier te vinden.

Het is te koop in het Pokémon Center in Japan, een winkel met alleen maar Pokémon-merchandise. Het is nog maar de vraag of we dit soort dingen ook in onze westerse winkels zullen zien, maar de diehard-fans kunnen zich nog altijd wenden naar het importeren van deze spullen. Misschien een leuk accessoire voor wanneer Pokémon Go verschijnt.