Pokémon GO krijgt eind deze maand speciaal evenement: Adventure Week

Pokémon GO krijgt eind deze maand speciaal evenement: Adventure Week

Voor sommigen eindigde het Pokémonavontuur al maanden geleden en nu zijn enkel de fanatieke trainers nog over. Deze kunnen zich verheugen op de week van 18 tot 25 mei, want dan houdt Niantic een Adventure Week. Dus haal de wandelschoenen maar weer uit de kast.

Niantic speelde eerder in op actuele feestdagen als Kerstmis en Pasen voor speciale evenementen in hun game Pokémon GO, maar Adventure Week is meer in het leven geroepen ‘omdat het kan’. Van 18 tot 25 mei kun je makkelijker Rock Pokémon vangen als Omanyte en Kabuto. Daarnaast zijn ook de moeilijker te vangen Onix, Aerodactyl en Sudowoodo makkelijker te vinden.

Hoewel er geen unieke of nieuwe Pokémon te ontdekken zijn, kunnen spelers wel de Adventurer’s Hat voor hun avatar verdienen. Daarnaast zijn er de gebruikelijke extra items bij Pokéstops te verdienen, zoals ook bij de vorige evenementen het geval was.

Moet jij de Rock Pokémon nog in de Pokédex zien te krijgen of heb je de collectie al reeds op orde? Laat het ons weten in de comments.