Pokémon Go krijgt Alolan Forms van Kanto Pokémon

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Pokémon Go krijgt Alolan Forms van Kanto Pokémon

We hoeven inmiddels niet meer uit te leggen wat Pokémon Go precies inhoudt, maar we kunnen wel melden dat er nieuwe Pokémon op komst zijn. Nu is het te verwachten dat we vroeg of laat Pokémon uit de laatste games in Pokémon Go kunnen gaan vangen, maar de speciale Alolan Forms kunnen we al binnenkort verwachten.

Niantic is nog altijd druk met het uitbreiden van hun Pokémon-game. Er zijn steeds nieuwe evenementen en natuurlijk: nieuwe Pokémon. Deze week kondigde Niantic aan dat daar binnenkort de Pokémon uit Sun en Moon bijkomen en wel de Alolan Forms uit de games. Dit zijn speciale evoluties van bepaalde Pokémon uit voornamelijk de eerste generatie, die er net even wat anders uit zien.

Het gaat dus enkel om de Pokémon uit de eerste generatie, waar je dus straks meerdere varianten van kunt vangen. De overige Pokémon uit de laatste generatie worden nog niet toegevoegd. Dit zou ook vreemd zijn, aangezien de Pokédex in Pokémon Go nog maar tot de Hoenn-regio loopt en er dus nog een paar generaties bij moeten voor we logischerwijs bij de unieke Sun en Moon Pokémon uitkomen.