Pokémon Go komt met Limited Research

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Pokémon Go komt met Limited Research

De Hatchaton van Pokémon Go is op 15 januari afgelopen. Tijd voor iets nieuws dus. Niantic kondigt naar aanleiding hiervan Limited Research aan. Hiermee voeren spelers opdrachten uit en als beloning krijgen ze de kans om een nieuwe Pokémon te vangen.

Limited Research begint op 19 januari rond tien uur ’s morgens en eindigt om één uur ’s nachts. Iedereen die meedoet kan de hele dag de waterpokémon Feebas vangen en kan deze in een Milotic laten evolueren. Het enige dat spelers hoeven te doen is naar PokéStops gaan en de fotoschijf te laten draaien. Vervolgens krijgen ze een Field Research-opdracht.

Voltooien ze deze, dan krijgen ze de kans om Feebas te vangen. Iedereen die Field Research voltooit, heeft ook een kleine kans op een shiny-versie van de waterpokémon. Zij die graag vervolgens een Milotic willen, kunnen het beste die dag vaak langs PokéStops gaan.

Naast dit evenement voegden de makers onlangs Pokémon-gevechten toe aan Pokémon Go. Hierdoor kunnen we het opnemen tegen onze vrienden in drie verschillende klassen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lezen jullie in dit nieuwsbericht.