PlayStation VR wordt flink goedkoper

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
PlayStation VR wordt flink goedkoper

De opmars van virtual reality-games gaat de laatste jaren gestaag door. Waar er in eerste instantie vooral veredelde tech-demo’s te spelen waren, komen er de laatste jaren steeds meer daadwerkelijke games uit en bovendien worden systemen steeds goedkoper. Dit laatste geldt vanaf morgen bij uitstek voor de PlayStation VR-set. Deze wordt dan namelijk maar liefst 100 euro goedkoper.

Sony kondigt vandaag een flinke prijsdaling aan voor de PlayStation VR. Vanaf 29 maart gaat een PSVR-set namelijk 299 euro kosten. Daarmee gaat de prijs 100 omlaag ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van 399 euro. Bij de PSVR-set hoort een headset, een PlayStation Camera en een downloadcode voor PlayStation VR Worlds.

PlayStation VR verscheen in oktober 2016 en sindsdien zijn er meer dan 300 titels voor verschenen. Voor wie van plan is de afgeprijsde VR-set morgen aan te schaffen en benieuwd is welke games er de komende tijd aan zitten te komen, check dan hier ons overzicht van de meest interessante VR-titels van 2018.