PlayStation Plus games voor januari zijn bekend

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
PlayStation Plus games voor januari zijn bekend

Nu het jaar 2014 zijn laatste uurtjes beleeft heeft Sony zijn ogen alvast op het nieuwe jaar gericht. Na wisselende kritiek op de geboden content voor PlayStation Plus-leden (vooral op de PS4) probeert Sony het nieuwe jaar goed in te luiden.

De kritiek die Sony vooral te verwerken kreeg betrefte vooral het gebrek aan AAA-titels. Daar heeft Sony intussen gehoor aan gegeven met de line-up voor januari. Playstation Plus-leden met een PS4 kunnen namelijk geheel kosteloos Infamous: First Light aan hun download-lijstje toevoegen. Nu is Infamous: First Light niet een full price game, maar stand-alone DLC. Hoe het ook zij, het is in ieder geval geen indiegame, waar het meeste commentaar op gegeven werd de afgelopen tijd. Ook zal The Swapper voor de PS4-bezitters beschikbaar worden gesteld.

Mensen met een PS3 kunnen aan de slag met de open wereld action-adventure Prototype 2 en de geremasterde versie van Disney’s klassieke platformer Duck Tales. Mocht je ook nog in het bezit zijn van Sony’s handheld PS Vita, dan kun je je in januari goed bezig houden met Whoa Dave! en de beruchte klassieke first-person shooter Duke Nukem 3D: Megaton Edition. Al met al een interessante lijst aan gratis content, exclusief voor PlayStation Plus-leden.