PlayStation Plus-games voor de maand juli

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
PlayStation Plus-games voor de maand juli

Iedereen die wel eens online speelt op zijn PlayStation 4 doet er goed aan om elke maand even te kijken welke games er nu weer gratis bij een PlayStation Plus-abonnement zitten. Ook voor de maand juli staan er weer twee games op de rol die gratis te downloaden zijn als je een abonnement hebt.

Het is een goede maand voor voetbalfans. In de eerste plaats omdat het WK voetbal aan de gang is, maar ook omdat Pro Evolution Soccer 2019 (PES) bij de PlayStation Plus-games zit. Dus mocht je deze nog niet hebben of als Fifa-speler een keer de game van de concurrent willen checken, dan kan dat deze maand zonder extra kosten.

Horizon Chase Turbo

Mocht je net als ik een hekel hebben aan de stomme balsport: er mag gelukkig ook geracet worden! De racegame van indie-ontwikkelaar Aquiris Game Studio is deze maand gratis te downloaden als je een Plus-abonnement hebt.

In Horizon Chase Turbo mag je racen in lekkere arcade auto’s en gaat het vooral om de snelste reactietijd. De game kan lokaal met vier spelers gespeeld worden, maar ook online.