PlayStation Plus-games voor de maand juli bekendgemaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
PlayStation Plus-games voor de maand juli bekendgemaakt

Het is bijna juli en dus heeft Sony vandaag de nieuwe gratis games voor gamers met een PlayStation Plus-account bekendgemaakt. Gamers kunnen onder anderen aan de slag met Until Dawn en Game of Thrones: A Telltale Games Series.

Spelers hebben nog een week de tijd om de gratis PlayStation Plus-games van juni binnen te halen, want vanaf 4 juli zijn er zes nieuwe games die door mensen met een PlayStation Plus-abonnement gratis gespeeld kunnen worden. Voor de PlayStation 4 zijn de horrorgame Until Dawn en het volledige eerste seizoen van Telltales Game of Thrones beschikbaar. PlayStation 3-bezitters krijgen toegang tot Tokyo Jungle en Darkstalkers Resurrection. Op de PlayStation Vita kun je aan de slag met Element4I en Don’t Die, Mr. Robot, waarvan dee laatste crossbuy is met de PlayStation 4.

Until Dawn (PlayStation 4)

Until Dawn is een survival horrorgame ontwikkeld door Supermassive Games en uitgegeven door Sony Computer Entertainment. De game speelt als een interactieve film waarin het verhaal van acht jongeren wordt verteld. Deze jongeren keren een jaar na een tragische gebeurtenis terug naar de plaats waar het gebeurde: een afgelegen blokhut midden op een berg. Al snel hebben ze door dat ze niet alleen zijn, wat zorgt voor angstige momenten en gebeurtenissen.

Game of Thrones: A Telltale Games Series (PlayStation 4)

Game of Thrones volgt, net als andere Telltale-series, het principe van een point-and-click adventure. Het verhaal, gebaseerd op de boeken van George .R.R. Martin, draait om de familie Forrester, die zich in verschillende delen van Westeros staande moet zien te houden. In het eerste seizoen zien we naast een hoop nieuwe karakters ook een aantal bekende gezichten.

Don’t Die, Mr. Robot (PlayStation 4, Vita)

In deze leuke arcade game ben je Mr. Robot. Als deze kleine gele robot moet je vijanden ontwijken en fruit eten om punten te verzamelen. Dit fruit ontploft, wat er natuurlijk ook voor zorgt dat je vijanden verdwijnen.

Element4L (Vita)

Beginnende als een luchtbel ga je in deze platformer op zoek naar de andere drie elementen, want alleen samen kom je bij je einddoel. Als luchtbel vlieg je door de wereld, maar mag je de rand niet raken. Als vuurbal kun je dan weer verschillende muren kapot beuken. Door snelle wisselingen tussen de verschillende elementen is deze game een lekker tussendoortje.

Tokyo Jungle (PlayStation 3)

In Tokyo is geen mens meer te bekennen. De dieren hebben het nu voor het zeggen. In de verhaalmodus speel je in verschillende missies als verschillende dieren en is het zaak om te overleven in het uitgestorven Tokyo. Soms speel je een roofdier op zoek naar prooi. Andere keren ben je zelf de prooi.

Darkstalkers Resurrection (PlayStation 3)

Darkstalkers Resurrection is een compilatie van twee klassieke 2D vechtspellen van Capcom: Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge en Darkstalkers 3. De liefhebbers kunnen genieten van HD-effecten en online multiplayer.