PlayStation Plus-games voor de maand augustus bekendgemaakt

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
PlayStation Plus-games voor de maand augustus bekendgemaakt

Augustus staat voor de deur en dat betekent dat de games die gratis zijn voor PlayStation Plus bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen de volgende games gratis downloaden en spelen.

Het einde van juli is in zicht en dat betekent dat de nieuwe PS Plus-games zijn aangekondigd. Vanaf 1 augustus kunnen gamers die PS Plus hebben de volgende games gratis downloaden en spelen. Er komen drie games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3 en twee games voor de PlayStation Vita.

Just Cause 3 (PS4)

In Just Cause 3 kruip je terug in de stijlvolle kleren van Rico Rodriguez en breng je Amerikaanse democratie naar het Mediteraanse Medici met een staaf C4. Spring uit een vliegtuig, schiet vervolgens een tweede vliegtuig neer en land op een derde vliegtuig terwijl alles ontploft.

Assassin’s Creed: Freedom Cry (PS4)

Ondertussen kennen de meesten van ons wel het verhaal van Edward Kenway uit Assassin’s Creed IV: Black Flag. Wat we daar niet leren is het verhaal van Edward’s rechterhand Adewale en hoe hij bij de Assassins terechtkwam. In Assassin’s Creed: Freedom Cry leer je precies dit en hoe hij uit zijn slavernij ontsnapte.

That’s You (PS4)

Met That’s You kom je erachter wie van je vrienden of familie jou echt kent. Deze game speel je met z’n allen op de bank met een app op je mobiele telefoon. De kennis van je bankgenoten wordt door vragen op de proef gesteld en er zijn tal van andere mini-games die perfect zijn voor een avondje socializen.

Super Motherload (PS3)

In Super Motherload speel je met drie van je vrienden een arcade-achtige 2D mining-game. Je bevindt je op Mars in een graafmachine op zoek naar de kostbaarste metalen en grondstoffen. Kun jij je vrienden verslaan en het meeste geld opgraven?

Snakeball (PS3)

Hoe zou een kruising tussen Snake, Rocket League en Mario Kart er uitzien? Snakeball zou wel eens het antwoord kunnen zijn. Zoals we gewend zijn van de klassieke Snake verzamel je balletjes om zo langer te worden. Deze balletjes moet je scoren in een bepaald doel om punten te behalen. Tegenstanders kunnen dit voorkomen door jou aan te vallen met hun wapens.

https://www.youtube.com/watch?v=6ZfiMQG07bQ

Downwell (PS Vita)

Een jongetje was buiten aan het spelen en viel per abuis in een diepe waterput gevuld met monsters. Gelukkig had hij die dag zijn Gun Boots aan, die zich niet hielden aan de zwaartekracht. Met behulp van zijn Gun Boots kon hij zich een veilige weg banen langs de monsters. Onderweg vond hij upgrades en nieuwe laarzen, waar nieuwe geweren aan vast hingen. Hiermee kon hij zich een veilige weg banen naar beneden.

Level 22 (PS Vita)

Level 22 is het verhaal van Gary. Gary heeft zich na een avondje stappen flink verslapen en is te laat voor zijn kantoorbaan. Jammer genoeg voor Gary was dit niet de eerste keer dat hij zich verslapen had. Volgens zijn baas zou de vorige keer de laatste keer zijn geweest. Hij zal dus alles uit de kast moeten halen om zich een weg te banen langs zijn medewerkers, zodat hij de schijn op kan houden van een goede werknemer.