PlayStation Plus-games voor de maand april bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
PlayStation Plus-games voor de maand april bekendgemaakt

Het einde van de maand komt weer in zicht, dus het is tijd om weer de gratis titels voor de PlayStation Plus-leden op een rij te zetten. Deze keer mogen we onder andere aan de slag met Drawn to Death en Invizimals: The Lost Kingdom.

PlayStation-bezitters met een PlayStation Plus-abonnement kunnen aan het begin van de maand april weer een aantal games gratis downloaden. Deze keer zijn dat Drawn to Death (PS4), Lovers in a Dangerous Spacetime (PS4), Invizimals: The Lost kingdom (PS3), Alien Rage (PS3), 10 Second Ninja X (PS Vita, Crossbuy op PS4) en Curses ’n Chaos (PS Vita, Crossbuy op PS4). Wees er weer snel bij, want aan het eind van de maand verdwijnen ze weer.

Drawn to Death

Deze unieke shooter speelt zich af in een notitieblok van een tiener. In een uniek getekende stijl ga je met een van de unieke karakters je tegenstanders het leven zuur maken. Elk karakter heeft zo zijn eigen vaardigheden en speciale upgrades, waardoor de gevechten veel dynamiek bevatten.

 

Lovers in a Dangerous Spacetime

De liefhebbers van coöp-games komen in april ook aan hun trekken. In Lovers in a Dangerous Spacetime kun je met maar liefst drie anderen een kleurrijk ruimteschip besturen om de slechte Anti-Love te verslaan. Samen met je teamgenoten kun je je wapens, schilden en motoren besturen om zo lang mogelijk te overleven.

 

10 Second Ninja X

Games met leaderboards doen het vaak goed bij fanatieke gamers. Deze 2D-game laat je een ninja besturen, die binnen tien seconden alle robots moet vernietigen. Hoe beter en sneller je dit doet, hoe meer sterren je krijgt en hoe hoger je op het leaderboard staat.

 

Curses ’n Chaos

Nog een 2D-game. Deze keer word je samen met een ander in een arena gedumpt en moet je horde na horde vijanden verslaan. Je kunt nieuwe voorwerpen maken en power-ups verdienen om het zo lang mogelijk vol te houden.

 

Invizimals: The Lost Kingdom

Houd je van het verzamelen van kleine wezentjes en platform-games, dan is Invizimals: The Lost Kingdom iets voor jou. Je rent en springt met Hiro door het verloren koninkrijk en zoekt naar zestien verschillende Invizimals. Deze kun je daarna gebruiken om het op te nemen tegen het allesverwoestende robotleger.

 

Alien Rage

In deze first-person shooter moet je als Jack het opnemen tegen een legio aan aliens. Deze aliens hebben de mensen vermoord die in een belangrijke mijn werkten. Naast een singleplayer-verhaal bevat Alien Rage ook een multiplayer-modus waarin de speler het alleen of in teams tegen elkaar kunnen opnemen.

 

In april zijn de nieuwe PlayStation Plus-games te downloaden. Dus zorg ervoor dat je de games van maart nog binnenhaalt.