PlayStation Plus-games van mei bekendgemaakt

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
PlayStation Plus-games van mei bekendgemaakt

April is afgesloten en dat betekent nieuwe PlayStation-Plus games voor de maand mei. Sony heeft bekendgemaakt wat we deze maand kunnen verwachten en dat zijn twee interessante titels.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PlayStation Plus-games. Vanaf 7 mei kunnen gamers die PS Plus hebben, games gratis downloaden en spelen. Net zoals de vorige maanden, zijn er deze maand weer twee gratis games om te downloaden.

What Remains of Edith Inch

De eerste game die Sony aankondigt is What Remains of Edith Finch. De game heeft een wat sombere setting, waarin je de verdwijning van Edith Finch probeert te ontrafelen. De game heeft unieke storytelling-elementen waarvoor het in 2018 een BAFTA award kreeg. Mocht je meer willen weten over de game, kijk dan de trailer, want beelden zeggen meer dan woorden.

Overcooked!

Velen vinden het al moeilijk om een fatsoenlijk bord eten voor zichzelf of familie te produceren, laat staan voor een compleet restaurant. In Overcooked! krijg je hands-on ervaring met de stress van het runnen van een ‘professionele’ keuken met veel te weinig koks. Alsof dit nog niet moeilijk genoeg is, moet je soms ook staan koken in een betoverd kasteel of een vulkaan, waardoor het al snel van moeilijk naar intens moeilijk gaat. Om al deze stress te overleven, is het aangeraden om dit met zoveel mogelijk (maximaal 3) vrienden te spelen. Veel handen maken namelijk licht werk.