PlayStation 4 release Dragon’s Crown mogelijk gelekt

PlayStation 4 release Dragon’s Crown mogelijk gelekt

Dragon’s Crown komt mogelijk naar de PlayStation 4. De komst van de game naar de PlayStation 4 zou blijken uit een banner die kort te zien was op de NicoNico livestream pagina. Met deze banner heeft uitgever Atlus één van haar grootste verrassingen voor de Tokyo Game Show 2017 mogelijk al weggegeven.

Dragon’s Crown uitgever Atlus zal op zondag 23 september een presentatie houden op de Tokyo Game Show. De livestream van deze presentatie zal te zien zijn op de NicoNico pagina. Op deze pagina prijkte echter een banner met daarop een advertentie voor de limited edition van Dragon’s Crown Pro op de PlayStation 4. Het bericht is niet officieel bevestigd door Atlus en de banner is inmiddels verwijderd van de pagina. De afbeelding circuleert echter inmiddels op Twitter.

Dragon's Crown 
 Pixel Vault

Dragon’s Crown verscheen oorspronkelijk in 2013 voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Het is een 2D actie-rpg die zich afspeelt in het koninkrijk Hydeland. De game kan zowel lokaal als online coöperatief gespeeld worden. In de game kunnen maximaal vier spelers gezamenlijk dungeons uitpluizen op zoek naar de magische drakenkroon.