PlayerUnknown’s Battlegrounds krijgt deze zomer nieuwe map

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
PlayerUnknown’s Battlegrounds krijgt deze zomer nieuwe map

Goed nieuws voor PlayerUnknown’s Battlegrounds-fanaten die inmiddels wel genoeg hebben van Erangel en Miramar. Ontwikkelaar Bluehole geeft aan hard te werken aan een nieuwe map voor de succesvolle battle royale-game. De nieuwe map hoort bovendien bij een reeks vernieuwingen die we nog in de eerste helft van 2018 te zien zullen krijgen.

De aankondiging van de nieuwe map kwam naar buiten via Steam. Hoewel de road map voor de ontwikkelingen van PlayerUnknown’s Battlegrounds nog even op zich laat wachten, geeft Bluehole nu alvast aan dat er in de eerste helft van 2018 de nodige vernieuwingen aan zitten te komen. Een daarvan is de nieuwe map. De ontwikkelaar geeft in het bericht nog geen verdere details over hoe de map eruit komt te zien en in welk werelddeel deze zich bevindt.

In het bericht op Steam geeft Bluehole verder aan de laatste tijd vooral druk bezig geweest te zijn met het tegengaan van cheaters in PUBG. Het is dan ook om die reden dat er vooralsnog geen road map van 2018 is verschenen en dat de andere ontwikkelingen rondom de game even op een lager pitje hebben gestaan. De ontwikkelaar geeft aan in maart met een road map te komen, waarop de toekomstplannen van PUBG in meer detail uitgewerkt zijn.