Planet Coaster geteisterd door criminaliteitsgolf in voorjaarsupdate

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Planet Coaster geteisterd door criminaliteitsgolf in voorjaarsupdate

Planet Coaster heeft een voorjaarsupdate gekregen met een nieuwe Go Kartbaan en extra zakkenrollers, want wat is een pretpark zonder een paar gemaskerde figuren die gevulde zakken van je bezoekers legen. Gelukkig kun je wel de nodige maatregelen treffen en zitten er ook weer gewoon extra achtbanen in de update.

Vandalen, zakkenrollers en ander tuig van de richel: ze komen naar Planet Coaster in de voorjaarsupdate die vanaf vandaag live is. Natuurlijk krijg je ook de nodige videobewaking om je park netjes in de gaten te houden en extra beveiligingsopties om het schorem uit je pretpark te knuppelen. De criminelen worden overigens geheel gratis aan de game toegevoegd.

Naast de extra boeven zijn er ook een aantal nieuwe attracties, waaronder de Go Karts en aantal nieuwe achtbanen die je geheel naar eigen inzicht kunt aanpassen, zoals we dat gewend zijn van Planet Coaster. De races zijn overigens ook elke keer anders, dus voor de racefans loont het af en toe een vriendschappelijk potje in hun pretpark te aanschouwen.

Planet Coaster kwam vorig jaar november uit voor pc en is zeer goed ontvangen, wij gaven de game een 89.