Pixel Papers: Verdriet en zware beslissingen

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Pixel Papers: Verdriet en zware beslissingen

Het is alweer weekend en we sluiten week 33 af. Terwijl we uitkijken naar komende week, waarin gamescom voor velen een grote rol gaat spelen, kunnen we het niet laten om toch even stil te staan bij de dingen die er de afgelopen week zijn gebeurd. Zo verloor een Skyrim-modder zijn hond, maar wist deze te vereeuwigen en The Pokémon Company kwam met een heel interessant design. Dit en meer lees je in de Pixel Papers.


Het internet wordt volgeschreven met mooie artikelen over games, gear en culture. Het is eigenlijk niet meer bij te houden en daarom doen wij dat voor je! Deze zondag zetten wij de beste artikelen uit de internationale pers voor je op een rij. Dus zet een kopje koffie en ga er lekker voor zitten.


“There’s seriously so much going on with this new Weezing design”

Pokémon-fans blijven de games van The Pokémon Company wel kopen, maar ook wij moeten toegeven dat de designs voor Pokémon wel steeds meer te wensen over laten. Met Pokémon Sun en Moon startte het bedrijf een nieuwe trend door welbekende personages in een ander jasje te steken en ze de naam “Alolan-vorm” mee te geven. Het bedrijf doet dit opnieuw met de aankomende games Sword en Shield en de bekendmaking van Galarian Weezing deed veel fans hardop lachen. Zo hard zelfs dat er diverse artikelen over geschreven werden. Mocht je hem nog niet gezien hebben, google hem dan even. Neem van mij aan: het maakt je weekend.

They Gave Weezing a Hat and a Mustache and I Can’t Stop Laughing


“..how am I supposed to choose?”

Als jij ook maar durft te denken dat je een hele zware week achter de rug hebt, think again! Een redacteur van Kotaku heeft duidelijk pas een heel zwaar leven. Elke keer als hij een nieuwe Switch-game koopt, doorloopt hij de diepgegronde angst dat hij iets moet verwijderen van zijn console om ruimte te maken. Op zich een hele reële situatie, gezien de ruimte op het apparaat allesbehalve reuze is en helaas zijn de games dat juist weer wel. Hij schrijft hier een heerlijk, vermakelijk stuk over dat je met een dikke korrel zout moet nemen.

Choosing Which Switch Games To Delete For Space Causes Me Deep Dread


“Take care of my boy. He will take care of you.”

Het verlies van een huisdier is altijd tragisch. Zo ook voor de 22-jarige Daniel die zijn hond Murphy vorig jaar verloor. Om met het verlies om te gaan, besloot hij aan het werk te gaan om een speciale mod naar Skyrim te brengen. Deze mod bestaat al eventjes, maar was een tijdje besloten. Nu heeft deze een update gehad en is de mod klaar voor het grote publiek. De mod brengt de Greyhound Murphy naar de game en deze kan daar je beste kompaan worden. Het was voor Daniel de enige manier om zijn verdriet een plekje te geven. Ik huil niet, jij huilt!

After a Skyrim modder’s dog passed away, he immortalised him in this beautiful tribute


“Phil Spencer is literally God.”

Microsoft had een behoorlijke showcase deze E3 en kon stralen in de afwezigheid van diens grootste concurrent. Het bedrijf is met van alles en nog wat bezig en Phil Spencer staat natuurlijk aan het hoofd van al deze ontwikkelingen. Gamespot duikt wat dieper in de beste man en zet zijn prestaties op een rij, de dingen die hij nu doet en heeft een mooi interview met hem weten te strikken. Heerlijk leesvoer voor de druilerige zondag.

Phil Spencer Is Exactly Who You Think He Is