Pixel Papers – Retro is in de mode en Han shoot als eerste

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Pixel Papers – Retro is in de mode en Han shoot als eerste

We gooien het in de Pixel Papers over een iets andere boeg deze week, want we gaan het hebben over auto’s. Dat is niet het enige controversiële onderwerp, want ook mode staat centraal in dit overzicht. En dan vooral de reden waarom mode wel alles te maken heeft met games. Tot slot hebben we Star Wars, want je hebt nooit genoeg gelezen over Star Wars.

Het internet wordt volgeschreven met mooie artikelen over games, gear en culture. Het is eigenlijk niet meer bij te houden en daarom doen wij dat voor je! Elke zaterdag zetten wij de beste artikelen uit de internationale pers voor je op een rij. Dus zet een kopje koffie en ga er lekker voor zitten.

 


 

Wanneer auto’s tot gear verheven worden

Tesla Cybertruck 
 Pixel Papers

In principe behandelen we geen auto’s onder gear, maar als een wagen er zo bizar uitziet als de nieuwe Cybertruck van Tesla, moeten we toch een uitzondering maken. Sean O’Kane van The Verge kreeg de kans om het blok staal van dichtbij te bekijken en hij schreef daar een aardige eerste indruk over. Een aanrader als je van auto’s houdt of eigenlijk vooral van gekke dingen.
Lees: Tesla Cybertruck first ride: Inside Elon Musk’s Electtric Pickup Truck

 


 

Oh bop, Fashion!

De Sims 4 
 Pixel Vault

Wanneer je er, net als ik, nog nooit over na hebt gedacht waarom we niet over mode praten als het over games gaat, weet Victoria Tran van The Guardian haarfijn uit te leggen hoe dat komt. In een sterk betoog zet Tran uiteen waarom het eigenlijk heel gek is dat we het nooit over mode hebben als we het over games gaat, waarin verkleedpartijen vaak centraal staan.
Lees: Gamers spend hours customising characters, but don’t you dare mention fashion

 


 

Han Shot First

Elk weldenkende Star Wars-fan weet dat Han als eerste schoot in A New Hope, hoe vaak George Lucas de film ook aanpast. Empire probeerde licht te schijnen op het debacle door het een keer aan Paul Blake te vragen. Hij is de acteur die Greedo speelde. Hoewel de 71-jarige acteur ook niet echt een helder antwoord heeft, is het wel een leuk interview met de beste man en geeft het een mooi inkijkje in zijn beleving van de opnames van de eerste Star Wars-film.
Lees: Greedo Actor On ‘Maclunkey’: ‘It Confused Me Incredibly’