Pixel Papers – In gesprek over die vervloekte maan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Pixel Papers – In gesprek over die vervloekte maan

Het is het laatste weekend van augustus, waarin we kunnen mijmeren over alle games die in september gaan uitkomen. Dat zijn er nogal wat en september belooft dan ook een hele mooie maand te worden. Toch mogen we niet vergeten dat er in augustus ook genoeg gebeurd is en dat bewijzen deze Pixel Papers, waarin we kijken naar Destiny 2, een vreemde Game Boy-gadget en competitief Overwatch.

Het internet wordt volgeschreven met mooie artikelen over games, gear en culture. Het is eigenlijk niet meer bij te houden en daarom doen wij dat voor je! Elke zaterdag zetten wij de beste artikelen uit de internationale pers voor je op een rij. Dus zet een kopje koffie en ga er lekker voor zitten.

 


 

[insert moon meme]

Eurogamer sprak met David Dague en Scott Taylor van Bungie over de toekomst van Destiny 2 en de breuk tussen de ontwikkelaar en voormalig uitgever Activision. De aankomende uitbreiding Shadowkeep houdt de ontwikkelaar goed bezig, zeker gezien het feit dat de studio het met minder mensen moet doen nu er geen gebruik kan worden gemaakt van de middelen bij Activision. Toch heeft Bungie er alle vertrouwen in. Een interessant interview voor iedereen die de game volgt.

Lees: Bungie on this year’s break up, and building a better future for Destiny

 


 

De bodemloze put van rare Nintendo-uitvindingen

Dat Nintendo gekke en gewaagde dingen doet, weten de meesten onder ons al wel sinds de komst van de Wii. Toch blijven de meest vreemde Nintendo-projecten ons bespaard hier in het Westen. In Japan gaat de fabrikant wél helemaal los met gekke gadgets en games, zo blijkt keer op keer. Kotaku wist opnieuw een bijzonder artefact uit de bodemloze put van rare Nintendo-uitvindingen te vissen: een adapter om de Game Boy online te laten gaan.

Lees: That Time Nintendo Took the Game Boy (and Pokémon) Online

 


 

Overwatch regeltjes

Regels zijn essentieel voor elke wedstrijdsport en dat bewijst een simpele verandering in de regels van eSport-toernooien van Overwatch. Engadet dook in de wereld van competitief Overwatch en zette uiteen wat de 2-2-2-regel betekent voor de competitieve modi. Een interessant stuk voor als je graag naar Overwatch-wedstrijden kijkt of als je meer wilt weten over de dynamiek in eSports.

Lees: Overwatch League’s latest big change is great for viewers