Phil Spencer teast Japanse games Xbox One

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Phil Spencer teast Japanse games Xbox One

Phil Spencer heeft via Twitter laten weten dat Microsoft samenwerkt met een aantal Japanse ontwikkelaars om meer diversiteit te brengen in de games voor Xbox One door middel van exclusieve Japanse games.

Het is voor niemand een geheim dat de oosterse tak van de gaming wereld de laatste jaren heeft geleden en dat de Xbox het nooit geweldig heeft gedaan in het land van de rijzende zon. Desondanks heeft Microsoft’s Phil Spencer via een Twitterbericht laten weten dat ze bezig zijn met het brengen van Japanse titels naar de Xbox One.

“Had deze week onverwachts wat builds geprobeerd, gesprekken waren in Japans. Kan niet wachten om ze aan te kondigen.”

Het lijkt erop dat Microsoft wederom een gooi doet om Japan voor zich te winnen, iets wat voorheen weinig succes op heeft geleverd. Met de aankondiging van de release data en territoria van de Xbox One was Japan één van de verrassende afwezigen. Men dacht dat Microsoft eindelijk de strijd op had gegeven, maar met de aankondiging van Japanse titels en het feit dat de Xbox One binnenkort beschikbaar is op de Japanse versie van Amazon lijkt het erop dat Microsoft het nog eens zal proberen.