Phil Spencer heeft geen boodschap aan de console wars

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Phil Spencer heeft geen boodschap aan de console wars

Er lijkt geen einde te komen aan de discussie tussen kamp Xbox en kamp PlayStation, meestal met een derde bemoeizuchtige pc-gamer fanclub die ook een duit in het zakje doen. Van de baas bij Xbox zou je verwachten dat het wel duidelijk is welke kleur hij bekent in dit alles, maar in plaats daarvan is Phil Spencer een beetje klaar met dat gezeur.

De grote baas bij Xbox liet zich op Twitter enthousiast uit over Little Nightmares en uiteraard duurde het niet lang voor er een fanatiekeling riep dat deze game helemaal niet exclusief was en of Spencer wel zo zeker was van zijn zaak om een multi-platform game te promoten. Daar was de baas vrij kort over:

Kortom, gewoon lekker spelen en stoppen met die eindeloze discussie is het devies van Spencer. Echter zijn deze console-gekkies niet nieuw op het internet en gingen ze gewoon even lekker door met het opruien van de discussie, die in beginsel gewoon over de nieuwe horror-titel Little Nightmares had moeten gaan. Het leidde enkel tot meer onbegrip bij de baas van Xbox:

Minder zeuren en meer gamen dus! Daar kunnen we ons bij Pixel Vault alleen maar bij aansluiten